00 / 00
|

Mlijekoprodukt poklonio farmerima nove poljoprivredne mašine

Datum objave: 10.12.2018.

Vodeća mljekara u BiH, “Mlijekoprodukt” iz Kozarske Dubice, obezbjedila je pomoć farmerima u vidu poljoprivredne mehanizacije. U posljednje tri godine ova kompanija  investirala je oko 2 miliona KM pomoći farmerima sa ciljem povećanja kvaliteta sirovog mlijeka.

Farmerima su uručene nove poljoprivredne mašine za spremanje silaže, sjenaže i kvalitetnu duboku obradu zemljišta. Poljoprivrednici će između sebe moći razmjenjivati mašine, odnosno ustupati ih jedni drugima na korištenje. U 2018. godini projektom je obuhvaćeno 125 porodičnih farmi sa cijelog područja Republike Srpske.

Zvaničnoj podjeli mehanizacije farmerima, koja je organizovana u prostorijama Agrokopa u Kobatovcima, prisustvovao je i predsjednik Udruženja poljoprivrednih proizvođača – mljekara, Vladimir Usorac, koji je istakao značaj  saradnje sa “Mlijekoproduktom” kao najvećim otkupljivačem mlijeka u Republici Srpskoj i BiH.

“Već treću godinu ‘Mlijekoprodukt’ za svoje kooperante obezbjeđuje besplatno nove mašine. To pokazuje dobru volju ove kompanije da da doprinos u modernizaciji i uvođenju novih tehnologija u proizvodnju, kao i želju da farmeri budu opremljeniji, što svakako daje dobre rezultate” rekao je Usorac.

Iz kompanije “Mlijekoprodukt” napominju da kontinuirano rade na unapređenju cjelokupog proizvodnog procesa sa ciljem dobijanja što kvalitetnijeg finalnog proizvoda.

“Ovo je jedan u nizu koraka koje mljekara preduzima sa ciljem povećanja kvaliteta otkupne sirovine. Cilj nam je da farmerima omogućimo kvalitetnu pripremu hrane za krave što direktno utiče na kvalitet mlijeka. Farmeri su značajna karika u proizvodnom lancu i zato nastojimo da ulaganjima unaprijedimo njihove uslove rada. Na taj način postižemo da finalni proizvodi koje nudimo našim potrošačima budu napravljeni od najkvalitetnijeg mlijeka sa domaćih farmi. Nastojaćemo da projekat nabavke i modernizacije poljoprivrede mehanizacije nastavimo i u narednom periodu jer smo kao kompanija strateški opredjeljeni za razvoj domaće proizvodnje,  poručili su iz “Mlijekoprodukta”.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal