00 / 00
|

Mlijekoprodukt obilježio Nedjelju djeteta

Datum objave: 25.10.2017.

Druženje banjalučkih mališana na “Moja Kravica Rasti srećno” igralištu.

Banjaluka, 05. 10. 2017. - Povodom međunarodne Nedjelje djeteta vodeća mljekara na tržištu BiH “Mlijekoprodukt, koja posluje u okviru regionalnog lidera Imleka, organizovala je druženje za mališane na najmodernijem igralištu u Banjaluci, igralištu “Moja Kravica” u parku “Mladen Stojanović”.

Brojni mališani imali su priliku da se igraju uživajući u omiljenim okusima “Moja Kravica” mlijeka i čokoladnog mlijeka, da se druže sa dječijim animatorima, uživaju uz dječije pjesmice i popularni „face painting“.

Mlijekoprodukt je prepoznatljiv kao kompanija koja veliku pažnju posvjećuje društveno odgovornom poslovanju, naročito vodeći računa o najmlađima. U aprilu ove godine, u saradnji sa Skupštinom Grada, mlijekara je banjalučkim mališanima poklonila “Moja Kravica Rasti srećno” igralište, a danas su se predstavnici kompanije i Grada još jednom okupili na tom mjestu kako bi djeci pokazali da svakodnevno rade na poboljšavanju uslova za njihovo kvalitetno odrastanje.

Obilježavanje Nedjelje djeteta jedna je u nizu aktivnosti Mlijekoprodukta koja je usmjerena prema djeci sa ciljem da doprinese njihovom zdravom rastu i razvoju. Ovo je i prilika da se prisjetimo koliko je djeci značajna fizička aktivnost ali i konzumacija mlijeka i mliječnih proizvoda, posebno tokom razvoja i odrastanja. ”, rekao je marketing menažer Mlijekoprodukta, Vlado Sanadić.

Današnjem druženju na “ Moja Kravica” igralištu prisustvovali su i predstavnici Gradske uprave. Savjetnica gradonačenika Jasna Brkić naglasila je da je „Moja Kravica Rasti srećno“ igralište prvo koje je izgrađeno u saradnji sa Gradom.

„Gradska uprava je do sada potpisala deset ugovora sa izgradnju jedanaest igrališta u Banjaluci. Ovo igralište na kojem se danas nalazimo je prvo koje smo otvorili i drago mi je što vidim da je svakodnevno posjećeno od strane brojnih mališana. Pohvalila bih i kvalitet svih sprava na igralištu koje su odlično očuvane i nakon skoro šest mjeseci od otvaranja“, kazala je Brkićeva.

Nedjelja djeteta obilježava se od 2. do 8. oktobra. Ovogodišnji slogan Nedjelje djeteta je “Dječiji svijet – moj svijet” i predstavlja poziv svim istitucijama i kompanijama da prepoznaju prava i potrebe djece i svojim aktivnostima učine da se ta prava i potrebe svakodnevno poštuju.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal