O nama

Mlijekoprodukt je najveća mljekara u Bosni i Hercegovini sa osnovnom misijom da obezbjedi kvalitetne, ukusne i zdrave mliječne proizvode u skladu sa najvišim svjetskim standardima.

Mlijeko otkupljujemo sa više od 1500 velikih i malih porodičnih farmi širom BiH odakle dnevno prikupimo oko 200 hiljada litara svježeg, domaćeg mlijeka vrhunskog kvaliteta.

Istorijat

Kompanija Mlijekoprodukt osnovana je 01.03.1997. godine u opštini Kozarska Dubica kao mala lokalna mljekara sa početnom dnevnom preradom od svega 300 litara mlijeka.

1997.

Dnevni otkup i prerada mlijeka premašuje 100.000 litara, a Mlijekoprodukt postaje najveća mljekara u Bosni i Hercegovini

2005.

Mlijekoprodukt ulazi u sastav Imlek grupe i nastavlja ubrzano da se razvija te učvršćuje svoj status najvećeg prerađivača mlijeka i jednog od lidera na tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda u Bosni i Hercegovini.

2008.

Potpisan je Ugovor o akviziciji mliječnog portfolia kompanije Natura Vita iz Teslića, a brend Natura milk je osnažen i uvršten u brend portfolio zajedno sa postojećim brendovima Vitalia, Moja Kravica, Balans+, Jogood, Bello i Grekos.

2012.

Mlijekoprodukt preuzima lidersku poziciju na tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda u Bosni i Hercegovini.

2017.
|

Društvena odgovornost

Pored tržišne orijentacije, Mlijekoprodukt kao društveno odgovorna kompanija konstantno vodi računa o društvu i okolini u kojoj posluje. Humanitarne i društveno odgovorne aktivnosti koje se sprovode godinama unazad kroz stalne donacije najugroženim članovima društva i udruženjima koja ih predstavljaju, postale su neizostavni dio poslovanja kompanije. Posebno se ističe saradnja sa Dječijim domom “Rada Vranješević” iz Banja Luke sa kojim je od 2012. godine pokrenuta humanitarna aktivnost kojom se ovom domu besplatno obezbjeđuju svi potrebni mliječni proizvodi na svakodnevnom nivou.


Kao veliko priznanje za humanitarni rad Mlijekoprodukt je od Skupštine Crvenog krsta Republike Srpske dobio Srebrni znak za razvoj, unaprijeđenje organizacije, omasovljavanje članstva i uključivanje u ostvarivanju programskih zadataka, podizanje i jačanje ugleda i afirmaciju Crvenog krsta Republike Srpske...
Pročitaj više

Zaštita životne sredine

U aktivnostima koje imaju za cilj zaštitu životne sredine Mlijekoprodukt se svrstava u vodeće kompanije i lidera u kreiranju novih trendova u Bosni i Hercegovini. Pored poštovanja svih propisanih normi i zakonskih obaveza iz oblasti ekologije, u 2015. godini implementiran je standard ISO 14001:2004 Sistemi upravljanja zaštitom životne sredine. Ovaj sertifikat je rezultat dugogodišnjeg dosljednog sprovodjenja Politike i ciljeva sistema upravljanja.

U skladu sa ekološkom dozvolom i zakonima iz ove oblasti Mlijekoprodukt sprovodi niz aktivnosti od kojih ističemo monitornig kvaliteta otpadnih voda koje ispuštamo u gradsku kanalizaciju (radi se 4x godišnje), monitoring industrijske buke (radi se 2x godišnje), monitoring izduvnih gasova iz toplovodnog kotla (radi se 1x godišnje), djelimično razvrstavanje otpada, redovno održavanje zelenih površina u krugu preduzeća, u ljetnjem periodu sapiranje asfaltnih površina kako bi se smanjio uticaj prašine, a za opasne materije izgrađeno je namjens...
Pročitaj više

Misija i vizija

Misija: Obezbjeđivanje potrošača zdravim, ukusnim i hranjivim proizvodima u cilju podizanja nivoa svijesti o neophodnosti zdravog i izbalansiranog načina ishrane.


Vizija: Ekspanzija u kompaniju sa snažnim i priznatim regionalnim brendovima, a koju pokreću potrebe i želje potrošača, prije svega kvalitetna ishrana i zdrav način života. Imajući u vidu da je danas u svjetu najvažniji tržišni faktor kao glavno oružje konkurentnosti sa trajnim i rastućim trendom, organizacija Mlijekoprodukt d.o.o., koje je registrovano za otkup i dovoz sirovog mlijeka, proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda i distribuciju gotovih proizvoda ima za cilj kontinuirano uspostavljanje marketinške strategije koja zahtjeva stalno unapređenje kvaliteta poslovanja unutar cijele organizacije i ostvarenje svjetske klase kvaliteta.
Pročitaj više
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal