Balans+ probiotski proizvodi

Balans+ portfolio obuhvata proizvode sa funkcionalnim benefitima, koji zbog svog specifičnog sastava imaju pozitivan uticaj na postizanje ravnoteže u organizmu. Digestivna ravnoteža je izuzetno važna i preduslov je za opšte dobro stanje našeg organizma.

Izuzetno je važna redovna konzumacija, jer se tad postiže najbolji efekat za organizam. Nakon 10 dana svakodnevne konzumacije se postiže značajan nivo napretka, ali se redovnom konzumacijom taj nivo dugoročno održava. Preporuka je da se unosi 500g jogurta dnevno. Ono što ga razlikuje od drugih probiotskih proizvoda je to što su benefiti dokazani kroz kliničku studiju.

Informacije o proizvodu

Proizvod i opis

Transportno pakovanje

Proteini

Ugljeni hidrati

Energetska vrijednost

Rok trajanja i uslovi čuvanja

Mliječna mast

Pakovanje/sku

Balans+ formula za dobru probavu

Balans+ probiotski jogurt je odavno neizostavni dio svakodnevne ishrane mnogih ljudi koji vode računa o zdravlju, zahvaljujući brojnim benefitima koje ima na organe za probavu i uspostavljanje ravnoteže u organizmu.

Balans+ jogurt je preporučen kao dio uravnotežene i kvalitetne ishrane i dobar je način da se preventivno vodi računa o pravilnom radu sistema za probavu. U njegovom sastavu se nalaze:

  • dvije probiotske kulture (LA5 i BB12), kao i
  • vlakno Oligofruktoza, koje je izuzetno značajno za povećanje broja dobrih bakterija.

Veliki broj kliničkih studija i naučnih istraživanja ukazuje na to da Bifido Digestio kompleks - kombinacija dvije pomenute probiotske kulture: LA-5 (Lactobacillus acidophilus) i BB-12 (Bifidobacterium lactis), pozitivno utiče na digestivni sistem, ublažavajući simptome nervoznog stomaka i obnavljajući mikrobiotike crijeva.

Sve to u dnevnoj dozi omiljenog napitka? Moguće je - zahvaljujući jedinstvenoj, prirodnoj formuli Balans+ jogurta.

Šta to Balans+ jogurt izdvaja od drugih probiotskih jogurta?

Benefiti Balans+ jogurta su medicinski dokazani studijom sprovedenom od strane KBC Bežanijska Kosa. Naime, tokom ovog istraživanja je potvrđeno da konzumacija Balans+ probiotskog jogurta reguliše probavu nakon samo 10 dana kontinuirane upotrebe!

Navedena studija je Balans+ jogurtu dodijelila titulu jedinog jogurta na tržištu sa klinički dokazanim benefitima! Kvalitet koji je garantovan od strane ljekara jeste najveća prednost našeg probiotskog jogurta, a ujedno i najvažnija preporuka.

Jogurt je prirodni izvor probiotika, ali samo uz onaj koji je klinički ispitan možete biti sigurni da birate najbolje za svoje zdravlje.

Kako se konzumira Balans+ jogurt probiotik?

Sprovedena klinička studija utvrdila je da se nakon samo 10 dana mogu vidjeti pozitivni učinci Balans+ jogurta. On već nakon tako kratkog vremenskog perioda reguliše probavu, smanjuje nadutost i bol, a ujedno ubrzava metabolizam.

Dnevna doza Balans+ jogurta će dovesti vaš organizam u optimalno stanje i balans, ali samo uz redovnu upotrebu! Ukoliko djelujete preventivno i svakodnevnim konzumiranjem Balans+ jogurta unosite u svoj organizam dozu proteina, probiotika i vlakana, manja je šansa da će doći do problema.

Preporučena doza za očuvanje zdravlja je 500 gr probiotskog jogurta dnevno, a najbolje je unositi je ujutru i uveče.

Balans+ jogurt - kalorije i nutritivna vrijednost

Za dobru probavu i brz metabolizam koje obezbjeđuje Balans+ probiotski jogurt zadužen je njegov sastav. Pored sastojaka koji omogućavaju dobru probavu, važno je pomenuti i njegovu nutritivnu vrijednost.

Naime, 100 grama Balans+ jogurta sadrži:

  • 3,2 grama proteina
  • samo 1 gram mliječne masti
  • svega 41 kalorija

Ukoliko redovno unosite Balans+ jogurt probiotik, koji je rad gost doručka i saveznik dobrog jutra, ujedno ćete postići i digestivnu ravnotežu.

Balans+ savršen probiotski napitak za sve

Balans+ jogurt probitik nije namijenjen samo osobama koje imaju problema sa probavom. Svakodnevno konzumiranje ovog napitka je zdrava navika svih koji žele da budu zdravi uprkos ubrzanom načinu života i različitim režimima ishrane.

Balans+ jogurt je pogodan za sve generacije i svakoga ko želi da uživa u omiljenoj hrani, a istovremeno brine o sebi i svom zdravlju.

Drugi probiotski proizvodi Balans+ formule koje ćete voljeti

Pored omiljenog jogurta, predstavljamo i druge proizvode koji se zasnivaju na provjerenoj Balans+ formuli, a čijom konzumacijom možete unaprijediti stanje svog organizma i uvesti balans u svoju ishranu:

Često postavljana pitanja

Još jedna velika prednost Balans+ probiotskog jogurta jeste njegov pozitivan uticaj na smanjenje tjelesne masti. Ovaj fermentisani mliječni proizvod sadrži proteine i vlakna koja stvaraju osjećaj sitosti, te na taj način regulišu apetit.

Nutritivne vrijednosti jogurta rastu usljed veće količine zdravih bakterija, pa je Balans+ savršen izbor za one koji žele da budu zdravi, ali i vitki!

Naš Balans+ jogurt za probavu je preporuka i onima koji nemaju problema sa varenjem, kako bi spriječili njihov nastanak.

U probavnom sistemu nalazi se na hiljade vrsta korisnih bakterija koje pomažu u razgradnji hrane, što omogućava bolju iskorišćenost hranljivih sastojaka iz hrane. Balans+ jogurt probiotik sadrži korisne bakterije koje sprječavaju razmnožavanje drugih, štetnih bakterija u crijevima, čime se dodatno unaprjeđuje kvalitet varenja i funkcionisanje probavnog sistema.

Balans+ jogurt probiotik, kao i ostali proizvodi Balans+ portfolia, su namijenjeni svima, pa ih bez problema mogu unositi i osobe starije životne dobi. Oni su takođe u potpunosti bezbijedni za djecu, koja ih, kao i odrasli, mogu svakodnevno konzumirati.