Balans+ IMUNO – proizvodi za jak imunitet

Balans+ imuno proizvodi su novi funkcionalni proizvodi na tržištu, koji na jednostavan i praktičan način pozitivno utiču na jačanje Vašeg imunog sistema.

Da biste na najbolji način pomogli sebi i svojim najdražima u odbrani imuniteta, izuzetno je važno da ovi proizvodi budu dio Vaše svakodnevne uravnotežene ishrane. Jogurt možete konzumirati uz bilo koji obrok u toku dana, dok voćni jogurt predstavlja idealno slatko osvježenje i užinu, za Vas i Vaše najdraže. Koji god proizvod da odabrete, ono što je ključno je da postoji kontinuitet u konzumaciji, kako bi se postigao najbolji mogući efekat.

Informacije o proizvodu

Proizvod i opis

Transportno pakovanje

Proteini

Ugljeni hidrati

Energetska vrijednost

Rok trajanja i uslovi čuvanja

Mliječna mast

Pakovanje/sku

Šta sadrže Balans+ IMUNO proizvodi za imunitet?

Balans+ imuno proizvodi sadrže prirodnu i jedinstvenu formulu, koja se razlikuje od svih postojećih jogurta i ostalih mliječnih proizvoda:

  • HN019 i NCFM - prirodne kulture koje imaju veliki broj kliničkih studija, koje dokazuju pozitivan efekat na jačanje imunog sistema
  • Kompleks od 3 vitamina (D3, B6 i B12)  koja su izuzetno važna za održavanje pravilne funkcije i jačanje imuniteta
  • Prirodno vlakno inulin

Kako se konzumira Balans+ IMUNO jogurt?

Ne postoji nikakvo ograničenje vezano za količinu proizvoda na dnevnom nivou, Prepručuje se da Balans+ IMUNO jogurt konzumirate uz obrok - najbolje ujutru i uveče. Uz redovnu i preventivnu konzumaciju, vrlo brzo ćete postići optimalne rezultate i imunitet uz koji ćete se osjećati zdravije i snažnije. 

Balans+ IMUNO jogurt za imunitet, kao i ostali IMUNO proizvodi, su namijenjeni ne samo onima koji imaju problema sa imunitetom, već i onima koji žele da održe pravilnu funkciju svog imunog sistema. Njegova prirodna formula je pogodna za sve uzraste, kreirana tako da postane dio svakodnevne, izbalansirane ishrane.

Po čemu se Balans+ IMUNO razlikuje od Balans+ jogurta na koji ste navikli?

Balans+ jogurt, najpopularniji predstavnik fermentisanih proizvoda od mlijeka sa probiotskim bakterijama, sadrži drugačiju formulu i probiotske kulture, u odnosu na IMUNO grupu proizvoda. Osnovni benefit postojećeg Balans+ proizvoda u zelenoj ambalaži je podrška sistemu za varenje i postizanju digestivne ravnoteže.

Balans+ IMUNO je jogurt za imunitet se takođe zasniva na prirodnoj formuli, s tim da on sadrži posebnu vrstu kultura, vlakana i vitamina. Njegov glavni benefit je održavanje normalne funkcije imunog sistema, što ne nudi ni jedan drugi proizvod dostupan na tržištu.

Dakle, riječ je o dva drugačija funkcionalna koncepta, različitog sastava i recepture proizvoda, sa ciljem da se potrošačima ponude različiti benefiti – jak imunitet ili dobro varenje.
 

Balans+ IMUNO - kalorije i nutritivna vrijednost

Za dobre rezultate koje Balans+ IMUNO postiže za očuvanje imuniteta, zadužen je njegov sastav. Pored prirodne i jedinstvene formule, koja Balans+ IMUNO proizvode razlikuje od postojećih jogurta i ostalih mliječnih proizvoda, važno je pomenuti i njegovu nutritivnu vrijednost.

Naime, 100 grama Balans+ IMUNO jogurta za imunitet sadrži:

  • 3,3 grama proteina
  • samo 1 gram mliječne masti
  • svega 39 kalorija

Ovaj fermentisani proizvod od mlijeka sadrži i dodatak vitamina, što ga čini odličnim izborom za zdrav početak dana.

Balans+ IMUNO - Vaš saveznik za očuvanje zdravlja

Da biste na najbolji način pomogli sebi i svojim najdražima u odbrani imuniteta, poželjno je da IMUNO proizvodi budu dio Vaše svakodnevne uravnotežene ishrane.

Jogurt za imunitet Balans+ IMUNO možete konzumirati uz doručak i uz večeru, dok voćni jogurt predstavlja idealno slatko osvježenje i užinu u bilo koje doba dana.

Koji god proizvod da odabrete, važno je da  postoji kontinuitet u konzumaciji, kako bi se postigao odgovarajući efekat.

Drugi Balans+ proizvodi koje ćete voljeti

Pored omiljenog jogurta za imunitet, predstavljamo ostale Balans+ proizvode, koji se zasnivaju na probiotskoj Balans+ formuli, a čijom konzumacijom možete unaprijediti stanje svog organizma i uvesti balans u svoju ishranu:

Često postavljana pitanja

Ne postoje ograničenja u godinama. Balans+ IMUNO je namijenjen onima koji žele da ojačaju imuni sistem, bilo kog uzrasta i starosne dobi.

Ne postoji organičenje u količinama. Preporuka je da se konuzumira preventivno, kao dio izbalansirane ishrane. To može da bude ujutru i uveče i važno je da postoji kontinuitet u konzumaciji.

Acerola je tropska trešnja – voće sa najviše vitamina C. Ona sadrži oko 20 puta više vitamina C od limuna, i 65 puta više od pomorandže.

Naravno da je moguće konzumirati paraleleno, jer su formule takve da  pozitivno utiču jedna na drugu. Sa druge strane, svaki proizvod ima specifičan benefit - Balans+ je jogurt namijenjen postizanju digestivne ravnoteže, dok je Balans+ IMUNO jogurt za imunitet. Preporuka je da se u najvećoj mjeri konzumira onaj proizvod koji je u skladu sa Vašim potrebama.