Mlijekoprodukt obilježio Nedjelju djeteta

Sadržaj

Druženje banjalučkih mališana na “Moja Kravica Rasti srećno” igralištu.

Banjaluka, 05. 10. 2017. – Povodom međunarodne Nedjelje djeteta vodeća mljekara na tržištu BiH “Mlijekoprodukt, koja posluje u okviru regionalnog lidera Imleka, organizovala je druženje za mališane na najmodernijem igralištu u Banjaluci, igralištu “Moja Kravica” u parku “Mladen Stojanović”.

Brojni mališani imali su priliku da se igraju uživajući u omiljenim okusima “Moja Kravica” mlijeka i čokoladnog mlijeka, da se druže sa dječijim animatorima, uživaju uz dječije pjesmice i popularni „face painting“.

Mlijekoprodukt je prepoznatljiv kao kompanija koja veliku pažnju posvjećuje društveno odgovornom poslovanju, naročito vodeći računa o najmlađima. U aprilu ove godine, u saradnji sa Skupštinom Grada, mlijekara je banjalučkim mališanima poklonila “Moja Kravica Rasti srećno” igralište, a danas su se predstavnici kompanije i Grada još jednom okupili na tom mjestu kako bi djeci pokazali da svakodnevno rade na poboljšavanju uslova za njihovo kvalitetno odrastanje.

Obilježavanje Nedjelje djeteta jedna je u nizu aktivnosti Mlijekoprodukta koja je usmjerena prema djeci sa ciljem da doprinese njihovom zdravom rastu i razvoju. Ovo je i prilika da se prisjetimo koliko je djeci značajna fizička aktivnost ali i konzumacija mlijeka i mliječnih proizvoda, posebno tokom razvoja i odrastanja. ”, rekao je marketing menažer Mlijekoprodukta, Vlado Sanadić.

Današnjem druženju na “ Moja Kravica” igralištu prisustvovali su i predstavnici Gradske uprave. Savjetnica gradonačenika Jasna Brkić naglasila je da je „Moja Kravica Rasti srećno“ igralište prvo koje je izgrađeno u saradnji sa Gradom.

„Gradska uprava je do sada potpisala deset ugovora sa izgradnju jedanaest igrališta u Banjaluci. Ovo igralište na kojem se danas nalazimo je prvo koje smo otvorili i drago mi je što vidim da je svakodnevno posjećeno od strane brojnih mališana. Pohvalila bih i kvalitet svih sprava na igralištu koje su odlično očuvane i nakon skoro šest mjeseci od otvaranja“, kazala je Brkićeva.

Nedjelja djeteta obilježava se od 2. do 8. oktobra. Ovogodišnji slogan Nedjelje djeteta je “Dječiji svijet – moj svijet” i predstavlja poziv svim istitucijama i kompanijama da prepoznaju prava i potrebe djece i svojim aktivnostima učine da se ta prava i potrebe svakodnevno poštuju.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.