Mlijekoprodukt obezbijedio 300 knjiga za biblioteke sedam osnovnih škola

Sadržaj

Banjaluka, 12. septembar 2018. – Najveća domaća mljekara Mlijekoprodukt je povodom početka nove školske godine donirala 300 knjiga za sedam školskih biblioteka.

Kao društveno odgovorna kompanija koja kroz brojne aktivnosti veliku pažnju posvećuje upravo najmlađima, Mlijekoprodukt je obezbijedio naslove domaće i svjetske književnosti namijenjene lektiri za drugi i treći razred osnovno-školskog uzrasta.

„Svako dijete treba da ima mogućnost i priliku da ispuni svoje školske obaveze. U kontaktu sa direktorima osnovnih škola dobili smo informacije koji naslovi im nedostaju. Ovakve akcije iniciramo jer smatramo da ulaganje u obrazovanje najmlađih generacija doprinosi razvoju kulture i njegovanju pravih vrijednosti“ kazali su iz Mlijekoprodukta.

Naslovi „Ježeva kućica“, „Bajke braće Grim“, „Radoznali dječak“, „Pjesme za djecu“, „U svijetu medvjeda i leptirova“ i „Djeco, laku noć“ obogatili su bibliotečke fondove osnovnih škola u Banjaluci, Sarajevu, Kozarskoj Dubici, Doboju i Bijeljini.

Podelite ovaj tekst:

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top

Koristimo kolačiće za upravljanje korisničkim iskustvom, prikazivanje personalizovanog sadržaja i postizanje poslovnih ciljeva kompanije Mlijekoprodukt.